IMG_1743.jpg

Kurs i Stockholm

Start 29 oktober 2019

Tisdag den 29e oktober startar en kurs i läkande skrivande. Kursen kommer att utgå ifrån Write Your Selfs material, där jag är en certifierad vägledare. Jag riktar mig främst till samiska icke-män och HBTQ+personer, men i mån av plats välkomnar jag även personer från andra av världens urfolk eller Sveriges nationella minoriteter (romer, judar, sverigefinnar samt tornedalingar).

Läkande skrivande går ut på att öva sig i att skriva om saker du varit med om på ett skonsamt sätt. Jag är övertygad om att alla kan bli hjälpta av skrivande och jag ser mycket fram emot att hjälpa er utforska det.

Kursen kommer att pågå en gång i veckan i sju veckor, från den 29e oktober till den 10e december. Tiden är från 18-20 med möjlighet att stanna kvar och skriva till 21.

Vi kommer att hålla till i Sensus lokaler vid Mariatorget, Torkel Knutssonsgatan 39.

Priset är 700 kronor för alla tillfällena och då ingår kursmaterial samt någon form av fika vid träffarna.

Det är ett begränsat antal platser så skynda att fynda!

Jag reserverar mig för att skjuta på kursen vid för få anmälningar.

Jag ser så mycket fram emot att träffa er alla.

Anmäl intresse här nedan så hör jag av mig!

 
Här kan du lägga till om du har något meddelande till mig.
 
 

SUOHPPÁ

En novell skriven av Ella-Maria, publicerad i tidningen Skriva. Läs hela novellen här.


AKTIJVUOHTA / KONTAKT

ellamarianutti@gmail.com

Kursledare: Ella-Maria Nutti

Stuehkie / Stockholm

 
IMG_0439.jpg

Jag heter Ella-Maria Nutti och jag är 23 år från Gällivare. Jag har precis tagit paus från mina gymnasielärarstudier för att läsa ett projektår i skrivande på folkhögskola samt till läkande skrivvägledare, det är därför jag syns här.

Jag har alltid skrivit som ett sätt att sortera mina tankar och ser mycket fram emot att hjälpa andra upptäcka skrivandet som ett verktyg för känsloarbete.


Muv namma le Ella-Maria Nutti, guoktalåkgålmåjagák Váhtjeris. Mån lav jur båttåv válldám joarkkaskåvllååhpadiddjeåhpadusás gå dal galgav prosjäktajagev låhkåt álmmukallaskåvlån tjállema birra ja buorránimtjállema lájddijiddjen, danen lev dási oassálasstám.

Mån lav agev tjállám, degu ietjam ájádusájt tjuoldátjit ja ávvudaláv nuppijt viehkedit ælvátjit man buorre le tjállema baktu dåbdojt dádjadit.