_resized-Aro-Ha_1059-2.jpg

En heldagsworkshop i skrivande och rörelse

Staare / Östersund

Vi bär alla berättelser inom oss. Det kan vara minnen, drömmar, tankar och fantasier. Under denna dag kommer det att skapas ett tryggt rum där du får utforska dig själv och ditt skrivande. Du får även redskap för att ta väl hand om dig själv medan du skriver. Vi varvar skrivtekniker med rörelse och fritt skrivande. Det finns möjlighet att gå undan och sitta för sig själv och skriva, eller sitta i vårt gemensamma rum. 

Det blir en timmes lunchpaus, antingen om du tar med egen lunch eller så kan du beställa vegansk soppa med surdegsbröd för 75 kr. Det bjuds på kaffe/te i pauser, och om alla tar med ett par frukter var så kommer vi ha ett härligt fruktfat att dela med varandra.

Ta med:

  • En skrivbok eller anteckningsblock

  • Penna

  • Dator, om du föredrar att skriva på den. En del övningar kommer vi dock skriva för hand.

  • Gärna en kofta eller sjal. Ibland när vi skriver kan det ändå kännas skönt med lite extra värme.

Dag: Lördag 26/10

Tid: 9-16 (lunch ca.12-13)

Plats: Armégränd 6, Östersund (Studieförbundet Vuxenskolans lokaler)

Investering: 850 kr (700 kr för studenter och Niejdas medlemmar)

Kursledare: Christine Olsén är yogalärare, massör, förlossningspedagog och certifierad skrivvägledare inom metoden Write Yourself. Hon har alltid utforskat sig själv och livet genom skrivande och rörelser, och älskar att inspirerar andra att göra detsamma.

Anmäler dig gör du via denna länk.

Har du frågor är du välkommen att maila Christine på christine@moemo.se.

 
Skriv gärna några rader om vilken eller vilka kurser du är intresserad av.
 
 

YOGA, MASSAGE & DOULA

Läs mer om Christines övriga verksamhet här.


AKTIJVUOHTA / KONTAKT

moemowellness@gmail.com


KOMMANDE KURS

Onlinekurs i läkande skrivande, uppstart i november. Beräknad längd 8 veckor.

Kursledare: Christine Olsén

Staare / Östersund

 
IMG_7121.jpg

Jag är yogalärare, massör, doula och förlossningspedagog. Jag driver sedan 2007 företaget Moemo, med drivkraften att inspirera till en härlig och hållbar livsstil. Skrivandet har hela mitt liv varit ett sätt för mig att utforska och upptäcka både mig själv och livet. 

När jag gick en kurs i Write Your Self så fann jag också skrivandet som ett fantastiskt verktyg för läkande och återtagande av egenmakt. Jag känner mig väldigt hedrad och glad att nu kunna erbjuda skrivarvägledning i form av kurser, workshops och individuell handledning som ett komplement till de andra tjänster jag erbjuder.

Jag känner mig extra kallad att finnas till kvinnor som längtar att komma i kontakt med sin ursprungliga kraft och hitta tillbaka till sin rytm. För gravida och nyblivna mammor samt unga tjejer.


Mån lav yoga-åhpadiddje, massörra, doula ja riegádahttempedagåvggå. Jagen 2007 álgadiv vidnudagáv Moemov, dajnas gå sihtiv måvtåstuhttet buorre ja nanos iellemij. Tjállem la agev munji årrum vuohken guoradallat ja gávnadit ietjam ja iellemav.

Gå Write Your Self-kursav manniv, de gávnniv jut tjállem lij buorre räjddon buorránittjat ja ruoptus oadtjot ietjam fámojt. Mån lav ávon ja guddneduvvam dála gå máhttet fáladit tjállemlájddimav kursaj, workshopaj ja ájnegis lájddimij baktu, duodden muv ietjá fálaldagájda.

Mujna l miella sierraláhkáj nissunijt viehkedit gudi guhkahi ja sihti ruoptus ietjas vuodofámojda boahtet ja vat rytmav gávnnat. Ja aj iesselis nissunij, áttjak mánnim iednij ja nuorra nissunij hárráj.